Det deilige poenget – Larvik

Det deilige poenget

Da Nora Mørk satt inn Larviks 27. mål og med sikret et livsviktig poeng mot det som er ansett å være den argeste konkurrenten i gruppen, slapp jubelen løs på Larviks benk. Det så ikke helt lyst ut da Vardar tok ledelsen 27-26 med 14 sekunder igjen å spille. Poenget kan bli helt avgjørende for veien videre i Champions League.

Nevnte Mørk var «on fire» i kveldens kamp i Skopje og det var nok mange som skvatt til når hun måtte ut med en skade i andre omgang. Nora kom heldigvis tilbake i spill og ble den helt avgjørende faktoren da Larvik kom fra kampen med det ene poenget.

– Før kampen snakket vi om hvor viktig det kan bli for veien videre med ett eller to poeng mot Vardar i deres egen hule, forteller ass. trener Tor Odvar Moen etter kampen. Det er faktisk en utrolig god følelse å sitte igjen med poeng i kveld, selv om vi faktisk var i føringen i mye av kampen. Det med en del mål også. Kvelden er nok langt tyngre for hjemmelaget!

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad tar også i mot det ene poenget med åpne armer.

– Jeg er veldig fornøyd med jentene i dag. Vi tar styringen og er best i 40 minutter. Etter det er vi under press, men slutter aldri å jobbe og tro på at vi kan få med noe herfra. Det er en særdeles viktig egenskap i en tøff bortekamp. Dette poenget kan bli helt avgjørende for veien videre.

Det må være lov å kalle Nora Mørk Larviks hovedperson i kveld – blant mange gode lagvenninner.

Her forteller hun litt om hvordan hun opplevde kampen: Nora Mørk