Lit slit- grei avstand – Larvik

Lit slit- grei avstand

Larvik vant nok en gang tosifret i Postenligaen da Tertnes ble slått 35-24 i Haukelandshallen i kveld. Det ble ingen vakker kamp og Larvik måtte bruke litt ekstra tid og krefter for å rive seg løs fra sin motstander. Til pause ledet Larvik 17-14.

Tertnes hang godt med lenge i Haukelandshallen i kveld, men selv om de var kun to mål bak på stillingen 17-15 tidlig i andre omgang føltes det ikke som om det var noen fare for utfallet for Larviks del.
I første omgang slet Larvik først og fremst med å få tak på vertenes angrepsspill, 17 mål fremover var godkjent, men ikke 14 bakover.
I andre omgang bedret det seg mye og Larvik kunne sakte men sikkert trekke fra Tertnes.

Linn Jørum Sulland hadde en god kveld i Haukelandshallen og ble Larviks toppscorer med 9 mål. Anja Hammerseng-Edin viste også gode takter da hun kom inn. Hun scoret 5 mål og ble kåret til Larviks beste av en jury i hallen.

Nå venter en ny bortekamp i Champions League for Larvik. Søndag spilles kampen Bera Bera – Larvik kl.1215 i Donostia/ San Sebastian.