-En drøm som har gått i oppfyllelse – Larvik

-En drøm som har gått i oppfyllelse

Balonmano Bera Bera, klubben heter, ble for første gang spanske mestere sesongen 2012/2013 og med det klar for sin første sesong i Champions League. Klubben har dog ingen forhåpninger om å gå videre til Hovedrunden.

Klubbens manager Tatiana Garmendia, som forrige sesong var trener, har følgende synspunkter på klubbens muligheter i gruppe D.

-Larvik og Podravka har lange tradisjoner i turneringen og storsatsende Vardar har hentet inn mange spillere med mye erfaring på den internasjonale scenen.

Lagkaptein Matxalen Ziarsolo føler også at gruppen er tøff for Bera Bera, men at spillerne gleder seg til debutsesongen.

-Vi har mye entusiasme i laget og selv om gruppen ser komplisert ut for oss vil vi kose oss med hver eneste kamp. Vi skal spille på vår måte og forhåpentligvis vil fansen vår støtte oss på veien.

Nyansatt trener for sesongen Imanol Alvarez er heller ingen stor optimist på sitt lags vegne.

-Det vil være bortimot umulig å ta seg videre til Hovedrunden for oss. Til de er de andre lagene for sterke. Det gjør at vi kan spille helt uten press og bli en farlig motstander for samtlige lag i gruppen.

-Larvik og Györ er mine favoritter til å vinne hele turneringen. Også holder jeg Vardar som utfordrer.

 

Balonmano Bera Bera- Larvik, søndag 20. oktober kl.1215. Tv2 Sport/ Sumo.