Alma med storspill mot Bera Bera – Larvik

Alma med storspill mot Bera Bera

Alma Hasanic har fått mye ansvar lagt på sine skuldre etter at Cecilie Leganger skadet seg i den første Champions League-kampen mot Podravka. I formiddag viste hun seg tilliten verdig ved å levere en kjempekamp mot Bera Bera (se video av Alma)

Larvik var på forhånd ansett som store favoritter før bortekampen mot Bera Bera søndag formiddag. Det var ingen dårlig vurdering for Larvik var mye bedre en vertene, selv om førsteomgangen var litt rufsete. Halvveis i kampen var det en storspillende Alma Hasanic som utgjorde den store forskjellen på lagene.

I andre omgang fortsatte Alma i samme stil, da med mye bedre hjelp fra forsvaret. I videointervjuet forteller Alma om hvordan hun opplevde sin første hele kamp i Champions League. 

To skår i gleden; Anja Hammerseng-Edin måtte utgå tidlig i første omgang pga. en smell i den ene hoften, og tidlig i andre omgang måtte Isabel Blanco kaste inn håndkledet etter å ha banket skuldra i gulvet i jakten på en løs ball. I skrivende stund vet vi ikke hvor alvorlige skadene er.