Håndballkveld på TV – Larvik

Håndballkveld på TV

I dag kan du følge med på håndball på TV fra klokken 1630 til kl.2030. Viasat 4 starter ettermiddagen med Håndballjentenes EM-kvalifiseringskamp mot Romania kl.1700, med sendestart kl.1630. Deretter overtar TV2 Sport med sitt HåndballXtra som i dag følger herrenes kvartfinaler i Cupen.

Håndballjentene har reist til Oradea i Romania til den første av i alt fire kvalikkamper på veien til EM i Ungarn og Kroatia i desember 2015.
Larviks fire innslag i troppen reiste rett fra San Sebastian til Oradea grytidlig mandag morgen. Larvik-jentene vil nok få mye spilletid i ettermiddagens kamp. Karoline Dyhre Breivang skal styre laget i sin nye rolle som kaptein. Linn Jørum Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Nora Mørk utgjør tre fjerdedeler av Norges høyreside. De må nok regne med å trekke mye av lasset for Norge på den siden i denne kampen.

Søndag spilles returoppgjøret i nye og flotte Sotra Arena utenfor Bergen, med sendestart på Viasat 4 kl.1600. I mars avsluttes denne gruppen for Norges del med to kamper mot Hviterussland.

I kveld avgjøres det hvilke fire herrelag som tar seg til semifinale i Cupen, hvor vi blant annet kan følge cupaskeladd Kolstads vei videre på ferden mot Oslo Spektrum. I forrige runde slo 1. divisjonslaget, med Sven Tore Jacobsen på benken og tidligere Elverum-spiller Steffen Stegavik på banen, ut regjerende cupmester Elverum på deres hjemmebane Terningen Arena. I kveld skal Kolstad bryne seg på Bækkelaget i Bækkelagshallen.

De som bor i vårt distrikt oppfordres til å ta turen til Runarhallen kl.1830. Der søker Runar revansje for 37-31 tapet mot Stord sist søndag. Stord trenes av tidligere Runar-spiller Vidar Gjesdal, og så langt i sesongen har det nyopprykkede laget vært Postenligaens friskeste pust denne sesongen.

Bodø Spektrum 1800 Bodø HK FyllingenBergen
Runarhallen 1830 Runar Sandefjord Stord Elite
Bækkelagshallen 1830 Bækkelaget Håndball Elite Kolstad
Drammenshallen 1900 Drammen HK Haslum HK

Kampene vises i sin helhet på TV 2 Sumo!

Romania – Norge kl.1630 på Viasat 4

HåndballXtra på TV2 Sport kl.1830.