Avgjørende periode venter – Larvik

Avgjørende periode venter

Denne helgen er det landslaget som spiller hovedrollen på håndballscenen. Neste uke tar klubblagene over igjen, og innenfor de to og en halv neste ukene kan Larvik gi seg selv et godt utgangspunkt for en ny suksessrik sesong. Nå kommer storkampene på rekke og rad!

Champions League

Gruppespillet er ikke mer enn halvveis, men når Bera Bera kommer på besøk lørdag 2. november til den fjerde kampen av seks, kan Larvik med seier og riktig utfall av gruppens andre kamp mellom Podravka og Vardar, allerede være videre til Hovedrunden som starter i februar. Det krever at Vardar samtidig slår Podravka på bortebane samme dag.
Dersom det skjer vil de to siste rundene handle om det blir Larvik eller Vardar som tar den uhyre viktige førsteplassen i gruppen som gir topp seeding i trekningen til Hovedrunden. Det ligger an til at vi får en skikkelig gruppefinale mellom de to lagene i den sjette og siste runden lørdag 16. november!

Postenligaen

Så langt har både Larvik og Byåsen full pott i serien og onsdag 6. november møtes lagene til en tidlig seriefinale i Arena Larvik. Vinneren av den kampen vil skaffe seg et solid overtak på veien mot seriemesterskapet. Det er ennå tidlig i sesongen, men det ser ikke ut til at noen av de to lagene har tenkt å avgi poeng mot noen av de andre lagene i Postenligaen. I siste serierunde før landlagsoppholdet slo Byåsen da ubeseirede Storhamar 42-22 og Larvik vant enkelt medaljekandidat Tertnes med 35-24 i Bergen.

Cupen

Cupen eller Norgesmesterskapet som noen kaller det, har kommet frem til kvartfinalene og regjerende norgesmester Larvik trakk Nordstrand som motstander her. Kampen spilles onsdag 30. oktober kl.1900 i Arena Larvik. Nordstrand er tilbake i norgestoppen etter noen sesonger på nivå to i norsk håndball, og så langt har deres come back i toppen vært vellykket. I forrige runde i Cupen vant de 36-24 på bortebane mot Levanger. I serien har de kun tapt åpningskampen mot Byåsen. Etter det har det blitt tre seire mot Levanger, Fredrikstad og Flint, samt en uavgjort i lokaloppgjøret mot Oppsal.

Kommende kamper i Arena Larvik:

 

Onsdag 30.10.2013 19:00 Larvik Nordstrand Kvartfinale Cupen
Lørdag 02.11.2013 19:30 Larvik Bera Bera Champions League
Onsdag 06.11.2013 19:00 Larvik Byåsen Postenligaen
Lørdag 16.11.2013 19:30 Larvik WHC Vardar Champions League

 

Lagsbilletter til kampene i Arena Larvik