EM i sikte – Larvik

EM i sikte

Søndag ettermiddag tok Norge et stort skritt på veien mot EM i Kroatia/Ungarn 2014 da de slo gruppens tøffeste utfordrer Romania for andre gang denne uken. Det endte 30-18 ble det i nye og flotte Sotra Arena utenfor Bergen.

Med det har Norge omtrent sikret seg plassen i EM 2014. Nå gjenstår to kamper mot Hviterussland i mars og de holder ikke samme nivå som Romania.

Norge og Romania fulgte hverandre i 20 minutter i en stappfull Sotra Arena, da sa Norge takk for seg og gikk til pause med 14-9. I andre omgang kjørte Norge fra Romania, i dag hjulpet av et mye bedre kontringsspill enn i den første kampen sist onsdag.

Linn Jørum Sulland fikk lite spilletid i den første kampen. I dag så det annerledes ut og Linn svarte med å score 5 mål. Det var kun Heidi Løke med 6 mål  som scoret flere enn Linn i kveld. De øvrige Larvik-spillerne fikk også markert seg på kamprapporten. Nora Mørk med 3 mål, Linn-Kristin Riegelhuth Koren med 2 og Karoline Dyhre Breivang med 1 mål.

Nå overtar klubbaktiviteten igjen og Larviks jenter står foran en periode med mange avgjørende kamper. Førstkommende onsdag kommer Nordstrand på besøk i Arena Larvik til kvartfinale i Cupen, og på lørdag er det duket for sesongens andre hjemmekamp i Champions League med Bera Bera som motstander.