Liten tropp – Larvik

Liten tropp

I dag starter en utrolig viktig periode av sesongen for Larvik, hvor mye av fremtiden i de forskjellige turneringene klubben deltar i skal avgjøres. Det skjer i en periode hvor slitasjen på spillerstallen er stor.

Det hele starter med en «vinn eller forsvinn» kamp i kvartfinalen i Cupen mot Nordstrand i kveld. Et av sesongens store mål er som vanlig å ta seg til Cupfinalen i Oslo Spektrum i romjulen. Larvik som klubb, har til nå spilt 17 Cupfinaler på 22 år, av de har 13 endte med Kongepokal.

Til kveldens kamp mot Nordstrand stiller Larvik med en liten tropp.

-Vi er kanskje få, men ganske gode, forteller Ole Gustav Gjekstad. Vi har heldigvis en stor stall med mye kvalitet denne sesongen, noe som har gjort at vi har sett solide ut på papiret til alle kamper.
I kveld må vi klare oss uten Isabel Blanco og Anja Hammerseng-Edin i tillegg til de som har vært ute fra sesongstart. Også har det seg slik at våre to lokale ungjenter Vilde Johansen og Sofie Heide Lund ikke kam spille for oss i Cupen. Vår partnerklubb Fram har deltatt i samme turnering og det er der de to jentene har klubbtilhørigheten sin. Det gjør at de er uaktuelle for kampene i Cupen.

-Vi må disponere troppen med omhu i kampene som kommer. Etter denne kampen kommer det kjapt to meget viktige kamper mot Bera Bera i Champions League, og den lille seriefinalen mot Byåsen.

Larvik stiller med dette laget til kveldens kamp.

Jeanett Kristiansen
Tine Rustad Kristiansen
Karoline Dyhre Breivang
Nora Mørk
Gro Hammerseng-Edin
Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Alma Hasanic
Linn Jørum Sulland
Lene Rantala
Tine Stange
Lise Løke
Thea Mørk
Frida Bjaaland

Larvik-Nordstrand, Kvartfinale Cupen, onsdag 30. oktober kl.1900 i Arena Larvik.