Klare for Hovedrunden! – Larvik

Klare for Hovedrunden!

Larvik er klar for Hovedrunden i Champions League med to runder igjen å spille. Det ble klart da Vardar slo Podravka 35-17 i Kroatia i kveld. Nå blir det en ren gruppefinale i Arena Larvik mellom Larvik og Vardar lørdag 16. november.

Klare med to runder igjen

Vardar kom til Kroatia med en klar oppgave, og det var å sikre klubben avansement til Hovedrunden i sin debutsesong i Champions League. Podravka hadde lite å stille opp med for Vardar styrte det hele med en fast hånd gjennom hele kampen. Seieren ga også Larvik billett til Hovedrunden som starter opp i februar/ mars.

Gruppefinale i Larvik

Nå gjenstår det to runder av gruppespillet, og selv om det er godt å vite at det blir Champions League-spille etter nyttår blir ikke de to siste kampene uten betydning. Nå handler resten om hvilket av lagene som skal ta den viktige førsteplassen i gruppen, og med det få en bedre seeding før trekningen til Hovedrunden.

Det som er sikkert, er at den siste kampen mellom Larvik og Vardar lørdag 16. november blir helt avgjørende, uansett hvordan lagene gjør det i neste runde, hvor Larvik drar til Kroatia og Vardar tar imot Bera Bera.

Før den tid skal Larvik ut i en meget viktig kamp i Postenligaen mot Byåsen. Begge lag har startet feilfritt, og det ser ikke ut som om noen av lagene har tenkt til å la noen av de andre lagene slippe til denne sesongen. Vinneren her vil ha en stor fordel i kampen om seriegullet.

Dersom du kun skal se to håndballkamper i november, bør du holde av datoene 6. og 16. november. Da blir det drama i Arena Larvik

Larvik-Byåsen, Postenligaen, onsdag 6. november kl. 1900 i Arena Larvik

Larvik- WHC Vardar, Champions League, lørdag 16. november kl. 1930 i Arena Larvik.

LAGSBILLETTER TIL KAMPENE