Vil knuse Larvik! – Larvik

Vil knuse Larvik!

«Ja, vi kan slå Larvik» og «Vil knuse Larvik», kan vi lese i dagens utgave av Adresseavisen. Det er ingen tvil om at sesonginnledningen har gjort Byåsen stinne av selvtillit før dagens første seriefinale i Arena Larvik.

Tallene taler

Adresseavisen benytter tallene fra fire sammenlignbare kamper fra forrige sesong. Byåsen har økt den totale seiersdifferansen mot Oppsal, Flint, Stabæk og Storhamar fra 29 til 59 plussmål.

Det er resultatene så langt i år som gir grunn til optimisme, skal vi tro Byåsens Silje Katrine Waade, som sier følgende til Adresseavisen.

-Vi går for å vinne. Som resultatene har vist hittil i år er vi nærmere nå enn i fjor.

Klubbens tunisiske bakspiller Raja Tuomi mener også at det er noe stort på gang i trønderhovedstaden.

-Jeg har mye mer tro på seier i år enn tidligere. Vi har noe på gang, og vi stoler mer på spillet vårt og oss selv.

Anja og Isa tilbake

Larvik er inne i en periode hvor storkampene kommer på rekke og rad, både internasjonalt og nasjonalt. Det som er helt sikkert, er at kampene mot Byåsen står temmelig høyt oppe på listen over favorittkamper blant Larviks spillere.
Anja Hammerseng-Edin og Isabel Blanco har stått over Larviks siste kampe,r etter at de pådro seg noen smeller i bortekampen mot Bera Bera for drøye to uker siden. Nå er begge jentene «på beina» igjen og klare til å bidra til at Larvik tar føringen i Postenligaen.

Larvik-Byåsen, Postenligaen, onsdag 6. november kl.1900 i Arena Larvik.

Kilde: Adresseavisen