Larvik fokuserer på gruppeseier – Larvik

Larvik fokuserer på gruppeseier

Det er et revansjelystent Podravka som møter Larvik i Arena Fran Galocvic i Koprivnica i ettermiddag. Kroatene vil gjerne vise sitt hjemmepublikum at fadesen mot Vardar forrige helg, hvor de tapte 35-17 var en engangsforeteelse. Larvik derimot, er ubeseiret i gruppespillet og går for gruppeseier.

Klappet sammen

Trener Goran Mrden sov dårlig natten etter kampen forrige helg.

-Objektivt sett er Vardar et bedre lag enn oss, men vi skal uansett ikke klappe sammen slik vi gjør i den kampen. Nå står vi overfor en ny tøff oppgave- Larvik. Sammen med Györ er de det laget som har hatt de beste resultatene internasjonalt de siste 4-5 årene. De har jo også vunnet turneringen en gang i den perioden. Vi må holde sammen i vårt forsvarsspill og finne tilbake til taktene fra andre omgangen i Skopje for noen uker siden. Da satt spillet slik vi vil se det. Vi er utrolig motiverte for å vise vårt fantastiske publikum at vi er bedre enn det vi viste frem mot Vardar.

Spiller uten press

Larvik gjorde første del av jobben forrige helg da seieren mot Bera Bera sendte Larvik til Hovedrunden. Uansett utfall av dagens kamp vil det bli en ren gruppefinale mot Vardar i Arena Larvik neste lørdag. Det hele handler om å gi seg et godt utgangspunkt før den kampen. Larvik vil bli nummer en i gruppen, uansett utfallet av helens kamper, med seier i den siste kampen.

-Vi har selvfølgelig lyst til å vinne, men samtidig kan det være lurt å benytte flere spillere i denne kampen enn det vi har gjort i det siste. Det kan selvfølgelig være et poeng å jage en målforskjell, men jeg ser ikke at det nødvendigvis blir avgjørende. Jeg tror vi kan slå Vardar hjemme i Larvik og vinne gruppen via det. Det er vel sik vi ser på det. Jeg tror som sagt, at det kan være smart å kunne spare litt på noen spillere, og få flere innpå enn vi gjorde mot Byåsen. Det vil nok være det mest fornuftige med tanke på det som venter neste helg.

Larvik har reist til Kroatia med denne troppen:

Lene Rantala, Alma Hasanic, Anja Hammerseng-Edin, Jeanett Kristiansen, Isabel Blanco, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Gro Hammerseng-Edin, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Vilde Ingeborg Johansen, Linn Jørum Sulland, Tine Stange, Lise Løke, Thea Mørk, Frida Bjaaland og Sofie Heide Lund.

Podravka Vegeta- Larvik, søndag kl.1800 på TV2 Sport Premium 3/ TV2 Sumo.