I rykk og napp – Larvik

I rykk og napp

Dersom det stemmer at en dårlig generalprøve gir en god premiere kan vi vente oss en solid kamp av Larvik mot Vardar på lørdag. I kveld ble vi vitne til en kamp hvor Larviks prestasjoner svingte voldsomt. Periodevis mye bra, men i dag var bunnvået altfor lavt. Det beste ved kampen var publikumsoppmøtet. De ca. 2000 som møtte opp laget en ramme rundt kampen. Når den var slutt ble vi vitne til autgrafkøer som var like lange som køene ut av hallen.

Larvik fikk en god start og ledet tidlig 6-1. Resten av kampen gikk i berg og dalbane modus. Oppsal spiste seg innpå og var tre mål bak med snaue 8 minutter igjen av første omgang. En sluttspurt ga Larvik-ledelse 17-11 til pause. Mange tenkte nok at takten for resten av kampen ble satt da, men så var ikke tilfelle. Oppsal scoret omgangens første tre mål, og var  med det kun tre mål bak Larvik. På stillingen 22-19 til Larvik måtte hjemmelaget gi slipp. De siste 15 minuttene vant Larvik med 7 mål og 10 totalt.

Manglet fokus og konsentrasjon

Ole Gustav Gjekstad var ikke spesielt fornøyd med den han fikk se av laget i kveld.

-Linn Jørum Sulland lager 12 mål på 16 forsøk og det er veldig bra, ellers er det skremmende dårlig skyting fra 6-meter. Pluss til Sofie Heide Lund som lager to mål på to forsøk i de fem minuttene hun får spille. Starten av kampen var bra, men i de siste 45 minuttene synes jeg at vi møter et lag som viser bedre innsats enn oss. Det er vi ikke vant til.

-Vi må ha et langt bedre fokus på lørdag, og innstilling til å holde konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen. Da møter vi et mye bedre lag enn i kveld, spekket med europeiske toppnavn. Vi kommer ikke til å få ett eneste minutt til å hvile oss eller ramle ut av fokus fra klokken 1930 til 2100, avslutter Ole Gustav Gjekstad.

Neste oppgave for Larvik er altså gruppefinalen mot Vardar førstkommende lørdag kl.1930. Vi føler oss sikre på at vi får se et helt annet Larvik når den kampen starter.