Kamp på bane og tribune på lørdag – Larvik

Kamp på bane og tribune på lørdag

Det kommer ikke til å gå stille for seg hverken på banen eller på tribunen under gruppefinalen mot Vardar på lørdag. Vardar har nemlig bestilt 200 billetter til sine tilhengere til denne enormt viktige forestillingen. Nå trenger vi din støtte for å vinne tribunekampen.

En så stor kontingent med bortefans har man ikke sett i Arena Larvik tidligere. Selv ikke den reiseglade Györ-fansen klarte å stille så mange på tribunen under Champions League- finalen i mai.

Leif-Erik Johannessen er ansvarlig for dialogen med lagene som besøker Larvik. Han ble noe overrasket da bestillingen kom.

-Vi så vel ikke helt den komme, men dette viser hvor mye det betyr for Vardar å ha støtte fra sine egne i denne utrolige viktige kampen. Slik jeg har forstått det er veldig mange av disse bosatte i Norge. De kommer garantert til å lage liv i Arena på lørdag.

-Billettsalget flyter på bra, så det bør bli en fin ramme rundt kampen. Jeg håper at alle som kommer for å støtte oss viser det ved å engasjere seg i det som skjer utpå gulvet. Vi kan ikke tillatte at bortefansen vinner tribunekampen. Det skal ikke være nødvendig at speaker må oppfordre til engasjement her, avslutter Leif-Erik Johannessen med et lurt smil rundt munnen.

Vinneren av kampen tar den viktige førsteplassen i gruppen som gir et bedre utgangspunkt før trekningen førstkommende tirsdag.

Larvik- WHC Vardar SCBT, lørdag 16. november kl.1930 i Arena Larvik.

Trykk på bildet under for å gå til billettbestilling: