Se Larviks VM-spillere i aksjon på lørdag – Larvik

Se Larviks VM-spillere i aksjon på lørdag

I formiddag tok landslagstrenerne Thorir Hergeirsson og Mia Høgdahl ut 15 av de 16 spillerne som blir med til VM i Serbia som spilles i perioden 7. til 22. desember. I den troppen befinner det seg hele 6 spillere fra Larvik. På lørdag kl.1930 kan du se disse i aksjon i Larviks siste kamp i Arena Larvik på denne siden nyttår og det i selveste gruppefinalen mot Vardar i Champions League.

Larviks bidrag til VM-troppen heter Nora Mørk, Linn Jørum Sulland, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Karoline Dyhre Breivang, Isabel Blanco og Anja Hammerseng-Edin. Vi gratulerer samtlige med uttaket og gleder oss til å følge denne gjengen i Serbia i desember.

Landslagsledelsen holder en plass åpen til etter Møbelringen Cup i slutten av november. Det er noen usikkerheter rundt et par spilleres skadesituasjon gjør at man har valgt å ta ut Pernille Wibe og Tonje Nøstvold til den turneringen.

Spørsmålet om hvem som skulle få plassene på venstrekanten har vært diskutert villig og vel i media den siste tiden. Svaret på det ble Camilla Herrem og Sanna Solberg. Det betyr at Linn Gossé måtte vike i den kampen. Herrem har på kort tid klart å overbevise Thorir og Mia om at formen er stigende, vi skal heller ikke glemme at hun har veldig mye mesterskapsrutine.

De 15 utvalgte:

Katrine Lunde
Silje Solberg
Camilla Herrem
Sanna Solberg
Ida Alstad
Veronica Kristiansen
Mari Molid
Karoline Dyhre Breivang
Stine Bredal Oftedal
Anja Hammerseng-Edin
Isabel Blanco
Heidi Løke
Linn Jørum Sulland
Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Nora Mørk

Larvik-WHC Vardar, lørdag 16. november kl.1930 i Arena Larvik.