#MATCHDAY! – Larvik

#MATCHDAY!

I dag spilles kampen som skal finne vinneren av Champions League gruppe D. Larvik og Vardar braker sammen i Arena Larvik kl.1930. Vinneren av kampen stikker av med førsteplassen og får et bedre utgangspunkt i trekningen til Hovedrunden som starter første helgen i februar.

Både Larvik og Vardar står med 9 poeng etter 5 spilte kamper. Da lagene møttes i Skopje i oktober endte det uavgjort 27-27. Som nevnt tidligere blir det laget som vinner kampen stående med førsteplassen i gruppen. Den delen er enkel.

Men hva skjer dersom kampen ender uavgjort? Ja, da blir det litt mer å holde styr på. Lagene har da fortsatt like mange poeng. Først vil reglen om bortemål i innbyrdes kamper telle inn. Det betyr at Larvik blir nummer en med resultater som ender uavgjort opp til 26-26. Denne samme reglen sender Vardar videre med uavgjort resultater fra 28-28 og oppover. Skulle det ende 27-27, som i Skopje vil det også sende Vardar videre fordi man har en bedre total målforskjell enn Larvik. Vardar har 45 plussmål mot Larviks 39.

Gå ikke glipp av dette dramaet! Ta turen til Arena Larvik i dag kl.1930. Det voksne publikummet kan roe nervene og diskutere håndball i vår publikumsbar fra klokken 1800.

Larvik- WHC Vardar SCBT, i dag klokken 1930 i Arena Larvik.