Spektrum neste! – Larvik

Spektrum neste!

Byåsen bød på god motstand i kveldens semifinale i Cupen, men Larvik var, nært sagt som vanlig, sterkest da kampen skulle avgjøres. Larvik halte i land en seier på 30-27 i en kamp som ikke var vakker, men fylt av innsats og tæl.

Larvik var det førende laget gjennom hele kampen, Byåsen ledet kun en gang på stillingen 9-8. Larvik ledet 16-14 halvveis i kampen og økte kjapt ledelsen til fire mål i starten av andre omgang, 19-15. Byåsen ville ikke slippe taket og hang på nesten hele veien inn, men opp på siden slapp de aldri. Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var fornøyd med jentene sine etter kampen.

-Vi vinner «krigen» og det er jeg veldig fornøyd med. Kampen blir aldri velspilt, det blir mye kjemping og slit. Det er godt å se at vi er best  og har størst vilje og mest kvaliteti slutten av en slik kamp. Vi har brukt mange krefter de siste syv ukene- en periode som har vært tøff med mange reiser og tøffe kamper. Det er utrolig deilig å ha en ny Cupfinale å se frem til i ukene som kommer, for etter kampen mot Flint på lørdag skal vi inn i en ny oppbyggingsperiode med jentene som blir gjen hjemme under VM-perioden. Det må til, for som de fleste har fått med seg, skal vi inn i en tøff vinter og vår med utrolig mange sportslige høydepunkter, avslutter en godt fornøyd Ole Gustav.

Lille nyttårsaften forsetter Cupeventyret med finale mot Tertnes som i kveld slo Oppsal 25-14 i den andre semifinalen.