Disse starter mot Flint – Larvik

Disse starter mot Flint

I dag er det Color Line- og Larviks Facebook-tilhengere som har bestemt hvilke av Larviks spillere som skal få gleden av å starte ettermiddagens kamp mot Flint i Slagenhallen. Med en såpass solid stall som Larvik råder over kom det nok ikke noen «bomber» i laguttaket…

Larvik spiller årets siste Postenligakamp mot Flint kl.1630 i Slagenhallen i dag. I anledning den kampen har Color Line kjørt en Facebook- konkurranse hvor publikum har stemt frem Larviks startoppstilling. Alle som har deltatt får en gratis reise med Color Line mellom Sandefjord og Strømstad.

Larviks spillerstall holder høy kvalitet på samtlige plasser, og de av dere som har vært med på konkurransen har utvist god sportslig forståelse. To landslagsspillere, Linn- Kristin Riegelhuth Koren og Karoline Dyhre Breivang, og kaptein Gro Hammerseng-Edin må alle tre starte på benken. Det sier litt om utvalget!

Slik ser startoppstillingen ut:

Målvakt: Alma Hasanic
Venstre kant: Thea Mørk
Venstre bakspiller: Tine Stange
Midtre bakspiller: Anja Hammerseng-Edin
Høyre bakspiller: Linn Jørum Sulland
Høyre kantspiller: Nora Mørk
Linjespiller: Isabel Blanco

Benken: Lene Rantala, Jeanett Kristiansen, Gro Hammerseng-Edin, Tine Rustad Kristiansen, Karoline Dyhre Breivang, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Lise Løke, Vilde Johansen og Frida Bjaaland.