Larvik varmet på kald dag – Larvik

Larvik varmet på kald dag

I Slagenhallen var det rett og slett iskaldt når Larvik tok avkast i kampen mot Flint i ettermiddag. Vi så både luer, votter og vinterjakker på benkene til lagene. Spillet varmet dog de som var kommet for å se Larvik vinne enkelt mot bunnlaget fra Tønsberg.

I dag var det vårt publikum som hadde bestemt hvem som skulle starte kampen for Larvik, og de gjorde åpenbart en god jobb, for Larvik stakk rett i fra vertene fra start

Til pause ledet Larvik 20-6.

Det var mange som fikk lov til å vise seg frem i ettermiddag, med unntak av Gro Hammerseng-Edin, Karoline Dyhre Breivang og Lene Rantala. De tre fikk hvile og lot seg begeistre av mye flott spill fra sine lagvenninner ute på banen.

Tine Rustad Kristiansen har ikke spilt så mye i det siste. I dag fikk hun rikelig med spilletid og takket for det med en meget god kamp. Jeanett Kristiansen kom inn for Thea Mørk et stykke ut i førsteomgang. Hun løste rollen som kantspiller i angrep og på 3’er plass i midtforsvaret på en meget god måte.

Nora Mørk imponerte de fremmøtte med solid og oppfinnsomt angrepsspill og ble fortjent kåret til Larviks beste spiller. Vi kunne fremhevet enda flere larvikspillere i dag, for samtlige som fikk prøve seg løste oppgavene sine på en god måte.

Vi retter også en stor takk til Froland J99 som hadde kjørt de 20 milene til Tønsberg for å heie på Larvik!

Nå venter et langt opphold hvor landslaget overtar hovedrollen- med hele seks Larvik-spillere i troppen, før Larvik gjør seg klar til Cupfinale mot Tertnes lille nyttårsaften.