Nå begynnere det å haste! – Larvik

Nå begynnere det å haste!

Er du en av de som fortsatt lurer på om du skal delta på Larvik Håndballskole 2014? Da bør du snart bestemme deg. Påmeldingene strømmer inn i et høyere tempo enn noen gang tidligere. Det er vi veldig glade for og tar det som et tegn på at produktet er bra.

Påmeldingen til håndballskolen som arrangeres i uke 26 2014 startet i begynnelsen av november og siden den gang har trykket vært ekstra stort. Totalt ble det lagt ut 350 plasser, hvorav 300 var plasser med overnatting. I skrivende stund er det kun ca. 80 plasser ledig til de som ønsker overnatting, mens det gjenstår 40 plasser til de som ikke ønsker overnatting i forbindelse med håndballskolen.

Dersom du ennå ikke har meldt deg på og er litt nysgjerrig på hva dette handler om kan du trykke på bildet under for mer informasjon.