Mye rot- ny seier! – Larvik

Mye rot- ny seier!

Norge vant sin tredje strake kamp i Møbelringen Cup da Sør Korea ble beseiret 26-21 etter en særdeles rotete kamp. På en dag hvor ikke alt gikk på skinner var det godt å se at hard jobbing også inngår i en vinnerformel.

Den siste kampen i Møbelringen Cup ble en rotete affære hvor Norge sleit veldig med fotrappe og uortodokse Sør Koreanere innledningsvis. Norge radet opp tekniske feil som ga Sør Korea  gode kontringsmuligheter og ledelse 7-3 etter snaue 14 minutter. Norge sluttet ikke å gjøre feil, det endte på 15 i første omgang, men så lenge Sør Korea heller ikke var feilfrie kunne Norge ta seg inn til pause på uavgjort 12-12.

Etter pause kom målene i serier for lagene. Norge startet med to kjappe, som Sør Korea svarte på. Slik fortsatte det i en periode før de norske kreftene kom til sin rett. På stillingen 19-20 etter drøye 19 minutter kom det et rykk fra Norge. De neste 8 minuttene vant Norge 7-0 mot slitne Sør Koreanere.

Alt var ikke like vakkert i dag, men det er godt å se at det går an å vinne kamper mot  en god og vanskelig motstander, på en dag hvor det var arbeidsinnsatsen og stayeregenskapene som preget det norske laget. De egenskapene kan bli gull verd i Serbia!

Norge starter VM i Serbia kommende lørdag med kamp mot tøffe Spania. Turneringen har vist oss at Norge nok en gang blir å regne med i et internasjonalt mesterskap, men noen stor favoritt til tittelen er Norge ikke. I de beste periodene ser det veldig bra ut, men bunnivået er fortsatt litt for lavt. Det tror vi at Norge vil få orden på i tide. Norge har ofte hevet utover i mesterskap- skjer det også denne gangen kan det bli moro å være norsk når cupspillet begynner i andre del av VM. For dit kommer vi enkelt med motstandere som blant annet Paraguay og Argentina i gruppen.