Håndballskole og VM-stemning i Oddhallen – Larvik

Håndballskole og VM-stemning i Oddhallen

Fredag ettermiddag satt Larvik Håndballklubb kursen mot Odda for å gjennomføre en skikkelig håndballdag i Oddahallen. Sammen med Larviks hovedsponsor NLI, Odda IL og Odda kommune og Media System ble det lagt til rette for en innholdsrik dag for deltagere og publikum. Kvelden ble som seg hør og bør avsluttet med Norges åpningskamp mot Spania i VM på storskjerm i hallen.

Det ble en hektisk og morsom dag for Gro Hammerseng & co i Odda. Dagen startet med håndballskole for 80 superivrige barn og ungdommer i Oddahallen. To treningsøkter med innlagt lunsj i mellom ble gjennomført fra klokken 10 til klokken 1430. Hvordan den delen var kan du se i videoen på toppen av saken.

Odda ILs leder, superildsjel og energibombe Kari Larsen har vært engasjert i klubben siden 1972, og hun  var over seg av begeistring for besøket fra Larvik.
-Dette hadde jeg aldri trodd var mulig å få til! Vi er bare så utrolig glade for at Larvik, NLI og kommunen har fått til dette. Det gir en kjempeinspirasjon for hele klubben. Ungene har gledet seg i lang tid og flere har rapportert at det var vanskelig  å sove kvelden før håndballskolen. Dette var bare storartet.

Etter at del en av dagen var over ble det gjennomført en hyggelig middag nede i byen for alle involverte, før kursen igjen ble  satt mot Oddhallen og kveldsarrangementet.
Der hadde Media System rigget opp en skikkelig storskjerm på 24 kvadratmeter som de 150 til 200 fremmøtte skulle følge kveldens høydepunkt Norge mot Spania på.

Før kampstart var det lagt opp til et aldri så lite program hvor blant annet Ole Gustav Gjekstad presenterte spillerne til Larvik for klubben. Gro Hammerseng og Tor Odvar Moen delte sine tanker og forventninger til mesterskapet, mens klubbdirektør Bjørn-Gunnar Bruun Hansen ga publikum et innblikk i hva Larvik Håndballklubb står for og vi være.

Aftenprogrammets høydepunkt var naturlig nok VM-kampen. Stemningen i hallen var minst like nervøs som på banen i Serbia i åpningsminuttene, da Norge slet med å komme i gang mot hissige spanjoler.  Utover i kampen løsnet det både for Norge og de fremmøtte i Oddahallen. Da fløyta gikk stod jubelen i taket for Norsk seier 22-20. Det ble en perfekt avslutning på en perfekt dag i Odda.

Takk til alle som bidro til at dette ble en super håndballdag i Odda!