Topp futsal i Arena Larvik – Larvik

Topp futsal i Arena Larvik

Det er vanligvis Larvik Håndballklubb som står for de fleste og største arrangementene i Arena Larvik. Så er ikke tilfelle i romjulen, da arrangeres Orange Cup Larvik Open i futsal med en drøss av landets beste futsal-spillere på plass. Arrangementet starter lørdag 28. desember og avsluttes søndag 29. desember. Arrangøren Larvik Open spanderer gratis inngang.

Norges beste futsalcup, Orange Cup Larvik Open går av stabelen 28-29 desember i Arena Larvik. I år er det høyere nivå enn noen gang tidligere, med flere rene eliteserielag, mer enn 10 landslagsspillere og ikke minst en rekke Tippeligaspillere. Det vil bli et vanvittig trøkk på banen, og selve sluttspillet vil man også kunne se på TV2 Sportskanalen. Her er det bare å møte opp, og la deg bli underholdt av de beste i landet!

Cupens gode premier for spillere og tilskuere, samt herlig stemning, gjør det til et ypperlig sted å tilbringe noen timer denne helgen.
Gruppespillene foregår hele dagen lørdag 28.desember, mens sluttspillet starter allerede kl 10 på søndagen.
Her kan publikum få se lokale helter bryne seg på profesjonelle spillere, og hvem vet, kanskje er det noen fra Larvik som til slutt hever pokalen.

Det er en rekke spillere fra Fram, Turn og ikke minst juniorlagene her i byen som danner lag for å vise seg frem for publikum. Det er gratis inngang, og i kiosken serveres det mye godt å spise på.

Kampoppsett Orange Cup Larvik Open