Cupmester for 14. gang! – Larvik

Cupmester for 14. gang!

Larvik tok sin 14. kongepokal da Tertnes ble beseiret 29-21 i Oslo Spektrum i ettermiddag. Samtidig smatt Lene Rantala opp på siden av Tonje Larsen når det gjelder antall Cup-titler. Nå har begge 13 hver seg.

Kampen ble aldri veldig spennende, til det var Larvik mye bedre enn Ternes. Selv om Bergenserne gjorde sitt til at kampen aldri tok helt fyr. Taktikken var helt klart å bruke så mye tid som mulig i angrep. Det gjorde nok sitt til at tilskuerne i Spektrum ikke helt lot seg rive med på tribunen, for det ble aldri noe særlig tempo i kampen. Smart av gjort av bergenserne, for det er lenge siden avstanden mellom de to lagene har vært så liten.

En ting Tertnes ikke var forberedt på, var trykket Tine Stange satt på dem fra start. I ettermiddag viste hun for første gang at hun er tilbake for fullt. Hun herjet med Tertnes sitt forsvar, og var totalt nådeløs i satsingene sine. Det var mildt sagt gledelig å se med tanke på kampene som kommer senere i vinter.

Lise Løke, Jeanett Kristiansen, Alma Hasanic og Frida Bjaaland ble cupmestere for første gang. De tre førstnevnte fikk også rikelig med spilletid i finalen.