Dørsalg av billetter til kampen mot Stabæk – Larvik

Dørsalg av billetter til kampen mot Stabæk

Vi mottar mange henvendelser som omhandler kjøp av billetter fra våre trofaste tilhengere i disse dager. Årsaken til at vi ikke har startet nettsalget ennå, er at vi nå er inne i sluttfasen av en oppgradering av billettsystemet vårt. Kampen på lørdag kommer dog litt tidlig på oss, men i løpet av en ukes tid vil vi starte nettsalget til alle vårens kamper i Arena Larvik.

Det betyr at billettene til kampen på lørdag kun selges i Arena Larvik på kampdag.

Sesongkort, sponsorbilletter og VIP-billetter gjelder på vanlig måte til kampen mot Stabæk.

-I løpet av høsten ble vi noen erfaringer rikere med tanke på salg av billetter på nettet, forteller informasjonsansvarlig i Larvik HK Tor Odvar Moen. Både  vi og leverandøren av systemet å gjøre billettkjøp på nett enda enklere enn det er i dag, slik at terskelen for å handle på nett blir så lav som mulig. Fordi det rett og slett lønner seg å bestille online, der får du selv velge plassen din- samtidig som billettene på nett er ti kroner billigere.

-Om ikke mange dagene legger vi ut salget til alle vårens kamper i Arena Larvik. Vi kjenner at det begynner å haste, for det er mange som henvender seg om dagen, spesielt er interessen for de tre «drømmekampene» i Champions League etterspurt, avslutter Tor Odvar.

Larvik-Stabæk, Postenligaen, lørdag 4. januar kl. 1700 i Arena Larvik.

Billetter kjøpes i døren!