Stem på Nora! – Larvik

Stem på Nora!

Internettmagasinet Handball-Planet.com har startet sin årlige kåring av verdens beste spiller i 2013 og der har juryen som består av 11 håndballjournalister fra hele verden tatt med Nora Mørk som en av kandidatene. Vi håper at dere alle vil gå inn på siden og gi deres stemme til vår egen Nora Mørk. Avstemmingen avsluttes søndag 5. januar.

Denne gangen er kandidatene delt inn i spillerposisjoner og det er tre kandidater på hver posisjon. Nora er nominert i klassen beste høyre kantspiller. Den som får flest stemmer, alle kategorier tatt med, blir Handball-Planet.com sin «World’s Best Player 2013».

I 2011 vant tidligere Larvik-spiller Heidi Løke denne kåringen, i fjor var det FTC Budapests Zsuzsanna Tomori som gikk til topps!

Stem på Nora via denne linken: Handball-Planet.com- VOTE FOR NORA