Postenligaen starter opp igjen – Larvik

Postenligaen starter opp igjen

Nytt år og nye muligheter! Lørdag ettermiddag gjør Postenligaen come back etter seks ukers «VM-pause», og som vanlig blir januar en travel måned for Larvik, med seks seriekamper på menyen.

Lørdag ettermiddag gjester Stabæk Arena Larvik, et av lagene som mange regnet med å se i medaljekampen denne sesongen. Etter åtte serierunder ligger de litt bak skjema i så måte, for kun fire av disse kampene er vunnet. Tre er tapt og en har endt uavgjort. Ni poeng gir pr. dato en 6. plass på tabellen.

Stine Bredal Oftedal forlot klubben i sommer for spill i franske Issy Paris. Klubben har forsøkt å fylle tomrommet etter henne med signeringen av Malin Holta fra Sola. Det er ikke gjort sånn helt uten videre, men unge Holta er en meget spennende spiller å følge i tiden som kommer, det bor mye håndball i den jenta.  Rutinerte Karoline Næss, Solberg-søstrene, Silje og Sanna, og lillesøster Bredal Oftedal, Hanna, må finne seg i å dra mye av lasset denne sesongen dersom gjengen fra Nadderud skal være med å kjempe om edelt metall i ligaen.

Lørdag for vi svaret på om det blir enda lengre opp til toppen for Stabæk. Statistikken tilsier i hvert fall det, for Larvik har ikke tapt en hjemmekamp i Postenligaen siden 14. mars 1999. Hvem det var mot? Stabæk…

Larvik-Stabæk, Postenligaen, lørdag 4. januar kl.1700 i Arena Larvik.

Billetter kjøpes i døren.

Voksen kr 100,-
Honnør kr 70,-
Barn 6-16 år kr 50,-