Avgjorde i andre omgang – Larvik

Avgjorde i andre omgang

Larvik slo Stabæk 30-21 i Arena Larvik i ettermiddag etter å levert to vidt forskjellige omganger. Stabæk ledet 12-11 til pause- i andre omgang var det tilbake til "normalen" og Larvik gjorde som de ville.

Det kunne virke som om Larvik hadde litt klisterrester fra 2013 under skoene i første omgang ,for det løsnet aldri helt for hjemmelaget, selv om man stort sett var i ledelsen gjennom omgangen. En sluttspurt fra Stabæk endete med noe så sjeldent som ledelse til bortelaget til pause. Det ble aldri noe særlig tempo i kampen før pause og det utnyttet Stabæk best.

Det var i alle fall tydelig at pausepraten hadde en effekt for det var et mer bestemt Larvik som kom på banen i andre omgang. Tempoet ble skrudd opp og i løpet av omgangens første 10 minutter var 11-12 snudd til ledelse 19-13. Larvik holdt trykket oppe til det gjenstod snaue syv minutter, da lvar ledelsen økt til 27-16. Stabæk tok en time out og etter den var det de som avsluttet best noe som dro sluttresultatet under tosifret.

Ole Gustav Gjekstad var fornøyd med det han fikk se i andre omgang.
-Andre omgangen ser ut som den skal, da er vi gode lenge. Vi tetter bra bakover, Lene står godt i mål og vi får kampen inn i det tempoet vi liker, med flere kontringer. Første omgangen tar vi på kammerset på mandag. Vi må nemlig heve oss noen hakk til på onsdag, da venter en tøff bortekampe mot tabelltoer Storhamar. Der må vi levere to gode omganger, avslutter Ole Gustav.

Tine Stange spilte sg stort opp i andre omgang og ble Larviks toppscorer med 6 mål sammen med Jeanett Kristiansen. Sistnevnte fikk mye spilletid i ettermiddag i Thea Mørks skadefravær. Den tok hun meget godt vare på. Tine Stange ble kåret til banenes beste av en jury i hallen.