Tilbake med et brak! – Larvik

Tilbake med et brak!

For en uke siden gikk det tungt og tregt på Hamar da Larvik avga poeng mot Storhamar. Kveldens første omgang mot Levanger var alt annet en tung og treg, spillegleden var tydelig til stede, og det gikk ut over Levanger som kun fikk lage 4 mål i løpet av de første 30 minuttene. Larvik ga flatt jern fremover og laget 19 i samme tidsrom. Larvik påførte Levanger deres største tap for sesongen, med sluttresultatet 38-16. Det nest største? Det kom mot Larvik det også - 36-16 i Levanger i serieåpningen i september.

Larvik har uten tvil hatt litt startproblemer i kampene etter jul. De tre første kampene har egentlig ikke tatt fyr før i andre omgang. Sist onsdag holdt den tunge starten på å bli skjebnesvanger. Derfor var det ikke vanskelig å se gløden og de alvorlige hensiktene til Larvik i innledningsminuttene av kveldens kamp. Dette betydde mye for jentene. Med en slik innstilling og spilleglede er det ingen lag i Norge som kan slå Larvik, i alle fall ikke Levanger som fortsatt befinner seg under streken i Postenligaen.
Larvik dro i fra Levanger fra start, i kveld anført av noen treffsikre bakspillere, hele 11 av 19 mål før pause ble scoret på skudd fra distanse. Bakover var det tett og godt, de gangene det glapp stod Lene Rantala i veien. Hun tok litt ekstra i den omgangen hun stod, og ble fortjent kåret til Larviks beste spiller i kveld.
Levanger fikk være litt mer med i andre omgang, de første 15 minuttene av omgangen var relativt jevnspilte, men Larviks rykk fra 29-13 til 38-14 rett før slutt kunne bortelaget ikke forsvare seg mot.

Samtlige spillere hos Larvik fikk bra med spilletid i kveld og samtlige utespillere kvitterte med å tegne seg for mål. De to som laget flest var Linn Jørum Sulland og Nora Mørk- begge med 8 mål i følge NHFs hjemmesider.