-Sesongens tøffeste motstander – Larvik

-Sesongens tøffeste motstander

Nordstrands trener Bendik Berg foksuserer på egne standarder før kampen mot Larvik på søndag. Det er hovedbudskapet i hans innlegg på nordstrandhandball.no dagen før kamp. Han er soleklar på at dette er sesongens tøffeste kamp for hans jenter.

-Sesongens tøffeste motstander står for tur søndag., erkjenner Bendik Berg til nordstrandhandball.no. Alle kjenner til Larvik sine prestasjoner, og ingen nærmere presentasjon er nødvendig. Hva kan så et nyopprykket lag som oss forvente av en slik kamp?
Vi har våre egne standarder som vi måles på, uansett motstander. Vi forsøker alltid å gjøre det beste vi kan, i alle spillets faser. Denne kampen er naturligvis ikke noe unntak. Motstanderen kan være så god den bare vil,- vi fokuserer på at vi skal prestere det maksimale av hva vi er gode for. Gjennom å stille høye krav til oss selv, og til gjennomføringen av jobben som kreves for å nå disse kravene, tror vi at vi skal bli enda bedre enn vi har vært tidligere. Så, er dette godt nok til å ta poeng i søndagens kamp? Ca. 19.15 får du svaret på det!

Dette er den første kampen lagene i mellom i Postenligaen denne sesongen. Lagene møttes i kvartfinalen i Cupen i Arena Larvik i oktober, da vant Larvik hele 41-28 etter å ha ledet 23-11 til pause. I den kampen var det Linn Jørum Sulland, Nora Mørk og Lise Løke som dominerte i målprotokollen for Larvik. Førstnevnte med 8 mål, de to andre med 7 mål hver seg. Anja Hammerseng-Edin og Isabel Blanco stod begge over kampen på grunn av mindre skader. De to slipper ikke Nordstrand unna på søndag.

Nordstrand-Larvik, Postenligaen, søndag 19. januar kl. 18:00 i Bjørnholthallen.

Kampen ser du på TV2 Sumo