Superweekend i Skien Fritidspark – Larvik

Superweekend i Skien Fritidspark

Lørdag 22/3 g søndag 23/3 presenterer Larvik HK, Radio Grenland, NHF Region Sør, Herkules og Herøya Telemark håndballfestival. For håndballinteresserte barn, ønsker vi spesielt velkommen til Superweekend.

Hovedattraksjonen er siste kamp i årets Postenliga mellom Larvik Håndballklubb og Nordstrand IF, som spilles søndag kl. 16 i Skienshallen. Vi kommer imidlertid til å fylle hele helgen med håndballaktiviteter, trenerseminar, her skjer det ting for både små og store. I forbindelse med kampen mellom Larvik og Nordstrand, har vi planlagt noen små overraskelser. Vi sees i Skienshallen!

SUPERWEEKEND

SuperWeekend arrangeres forbindelse med et utvalg av Larviks hjemmekamper. Denne gangen tar vi med konseptet til Skien Fritidspark og Telemark Håndballfestival. Ta med laget evt. flere fra samme klubb til en treningshelg i Skien. Detaljene rundt oppholdet finner du nedenfor.

Er dere et jentelag i alder mellom 11-15 år?
Har dere lyst til å møte noen av verdens beste håndballspillere – og bli trent av dem?

Oppholdet inkluderer 3 håndballtreninger, med instruktører fra Larviks A-lagsstall, Postenliga på  søndag, samt måltider. Alle treninger foregår i Skien Fritidspark, og vi bor og spiser på sportellet ved Skienshallen, en langpasning fra treningshallen.
Det blir treninger lørdag og søndag formiddag.

Av erfaring blir det fort fullbooket, så her er det bare å være raske med påmeldingen.

22.-23. mars Larvik Nordstrand Kamptidspunkt 23. mar. kl.16:00

Pris kr. 1.600,- pr pers. Inkluderer opphold med instruksjon, overnatting m/4-5 måltider.
Grupper på 12 deltagere eller flere får med to ledere gratis (grupper må alltid ha med minimum én leder).

Ditt lag kan melde sin interesse til:
Larvik Håndballklubb,

Mail: handballskole@larvikhk.no