Video:Cecilie tilbake mot Glassverket – Larvik

Video:Cecilie tilbake mot Glassverket

Lørdag kveld er Cecilie Leganger tilbake mellom stengene når Larvik tar imot Glassverket i den 13. serierunden i Postenligaen. Cecilie skadet den ene akillessenen tidlig i første omgang i kampen mot Podravka den 5. oktober, og det var ventet at hun måtte ta en lang pause fra håndballen. Cecilie var selv fast bestemt på at hun skulle tilbake på banen i tide til oppstarten av Hovedrunden i Champions League. I oktober virket det målet noe hårete, men i morgen er hun altså tilbake i Larviks mål.

Tirsdag ettermiddag var Cecilie tilbake på trening med Larvik HK. Fredag ettermiddag gjennomførte hun sin tredje håndballøkt med laget, etter treningen var ferdig ga hun oss denne oppdateringen på egen form.

-Det er mange ting som stemmer og den fysiske formen er god, men jeg kjenner at jeg må jobbe litt for å finne treffpunktet på ballen, forteller Cecilie. Jeg er happy og jeg føler at jeg er på god vei til å kunne satse maks igjen og det er litt viktig.  Allerede i desember følte jeg at det gikk veien, og etter det har det handlet om å kunne bremse litt og ikke bli for ivrig. I morgen er jeg klar og jeg føler at jeg kan gjøre alt, jeg må bra passe litt på mengden. Det ser ut lyst ut nå og det er jeg glad for.

Vi håper at så mange som mulig tar turen til Arena Larvik i morgen når nummer 1 og nummer 6 på tabellen møtes. Det er PW Cup i byen denne helgen og det er lagt opp til at alle som deltar i turneringen kan komme gratis inn på kampen mot å fremvise deltagerbeviset sitt ved inngangen til Arena Larvik.

Larvik-Glassverket, Postenligaen, lørdag 25. januar kl.1900 i Arena Larvik.