-Jeg drømmer ofte om å slå Larvik – Larvik

-Jeg drømmer ofte om å slå Larvik

Vi skal være tøffe i trynet! Tonene fra Glassverket-leieren er optimistisk før kveldens kamp mot Larvik. Uansett hvor store favoritter Larvik måtte være før dagens kamp, går Glassverket alltid på banen for å vinne. –Jeg drømmer ofte om å slå Larvik, forteller trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

Sist lagene møttes var i den tredje serierunden hvor Larvik vant 32-21 i Drammenshallen, en kamp Larvik kontrollerte fra start til mål. Til pause var Larvik foran 17-8. Etter tre serierunder stod det som av mange ble antydet kunne være en medaljekandidat med kun 1 poeng. Ingen drømmestart for Glassverket. Den har de lagt bak seg, og klubben følte nok at de brøt en barriere da de slo Tertnes 29-24 i den siste serierunden før jul.

Det nye året startet ikke noe dårligere i Drammenshallen, Byåsen ble beseiret 29-24 i den første kampen i 2014. Glassverket har vunnet 4 av de siste 5 seriekampene, og har med det spilt seg rett inn i medaljekampen. Før kampen i dag ligger laget på 6. plass på tabellen, men det er kun 2 poeng opp til Tertnes på bronseplass.

Det er kanskje ikke så rart at klubbens trener Kenneth Gabrielsen er offensiv i tankesettet før dagens oppgave som leder for et lag i form og i solid angrepsposisjon på en vanskelig bortebane.

– Nå spiller Larvik i trygge omgivelser på hjemmebane og vil vise seg fram. Lang busstur og Storhamar på bortebane er annerledes. De forbereder seg til alle kamper som om det er Champions League. De er helprofesjonelle, og vi får ikke noe gratis, sier trener Kenneth Gabrielsen til glassverketelite.no.

– Men vi går alltid på banen for seier. Jeg drømmer ofte om å slå Larvik. En eller annen dag kan det skje. Vi sparer ikke på noe og skal gi dem en så god kamp som mulig. Vi er heldige som får møte et av Europas beste håndballag. Det kan vi lære mye av. Det er viktig for norsk håndball å ha Larvik til å sette standarden for oss andre, sier han.

– Hvor nære vi kommer i morgen avhenger av dagsformen. Jeg synes vi til tider spilte veldig godt i hjemmekampen, men skuddene var ikke gode nok. Vi hadde ti muligheter alene med målvaktene, som vi brant. Men det var positivt at vi spilte oss til så mange kanongode sjanser, sier Gabrielsen.

– Mange lag spiller jevnt med Larvik i store deler av matchen, men får en blackout i ti minutter, og da blir det avgjort. Hvis det begynner å butte imot må vi prøve å begrense de dårlige periodene, sier Kenneth Gabrielsen før den vriene bortekampen.

Larvik- Glassverket, lørdag 25. januar kl.1900 i Arena Larvik.

PW Cup-deltagere har gratis adgang til kampen mot å fremvise deltagerbevis.

KIlde: glassverketelite.no