Stor interesse for Vinterhåndballskole og Superweekend – Larvik

Stor interesse for Vinterhåndballskole og Superweekend

Det er gledelig å se at det er stor interesse for Larvik Vinterhåndballskole og Superweekend i Skien Fritidspark. Sistnevnte i forbindelse med Telemark Håndballfestival som avsluttes med sesongens siste Postenligakamp mellom Larvik og Nordstrand. Vinterhåndballskolen går av stabelen i uke 8 og arrangeres i Arena Larvik og Jippi Lekeland.

Larvik Vinterhåndballskole 2014

Larvik Vinterhåndballskole arrangeres 18. og 19. februar og nærmer seg kapasitetsgrensen hva antall deltagere angår. Men, vi kan fortsatt ta imot noen flere deltagere før påmeldingsfristen 10. februar løper ut.

Les mer om Larvik Vinterhåndballskole her: http://www.larvikhk.no/larvik-vinterhandballskole-2014/

 

Superweekend i Skien Fritidspark

Lørdag 22/3 g søndag 23/3 presenterer Larvik HK, Radio Grenland, NHF Region Sør, Herkules og Herøya Telemark håndballfestival. For håndballinteresserte barn, ønsker vi spesielt velkommen til Superweekend. Her har interessen vært formidabel. Påmeldingen har kun løpt i en uke. På den korte tiden har ca. 100 unge meldt seg på til dette arrangementet. Her er det ingen påmeldingsfrist, kun prinsippet «første mann til mølla» som gjelder.

Les mer om Superweekend i Skien her: http://www.larvikhk.no/superweekend-i-skien-fritidspark/