Fin gjennomkjøring – Larvik

Fin gjennomkjøring

Larvik spilte i kveld sin siste Postenligakamp før det braker løs i Hovedrunden i Champions League med bortekamp mot Krim Mercator i Ljubljana på lørdag. Larvik vant som ventet greit-31-21.

Rett eter kampen var tankene til Ole Gustav Gjekstad allerede på vei til Slovenia og lørdagens kamp mot Krim.
-Bra gjennomkjøring før Ljubljana, godt å se Isa tilbake i slag med 9 mål etter litt ryggproblemer i forrige uke., også vi fikk øvd på en del av det vi har lagt vekt på i det siste, og som blir viktig mot Krim. Vi møter et Fredrikstad-lag som har forbedret seg mye den siste tiden. De straffer oss litt i periodene vi faller litt ut av konseptet.  Nå må vi sørge for at vi er gode nok i lange perioder av gangen. Det tror ejg vi skal klare, for det re ofte at man strekker seg fra hundre til hundre og ti prosent når Champions League starter, avslutter Ole Gustav.

Det tror vi også at vil skje. I kveld var det flere gode perioder i begge ender av banen, men så faller konsentrasjonen litt og da slipper vertene litt enkelt til.

Isabel Blanco ble toppscorer og kåret til Larviks beste spiller i kampen. Linjespillet var i det hele tatt veldig bra i kveld, Lise Løke fulgte flott opp med 5 fine scoringer.

Det blir ikke mye søvn og hvile før avreisen til Ljubljana. Allerede kl.0430 starter turen mot Slovenia. Lørdag kveld kl.2030 braker det løs i Arena Stozice i Slovenias hovedstad.

Thea mørk blir dessverre ikke med på turen da hun pådro seg en kneskade i forbindelse med en av treningene i forrige uke. Diagnosen er ikke helt klar,men det blir nok dessverre en lang pause fra håndballen.