Trøbbel med ball – Larvik

Trøbbel med ball

Larvik tapte åpningskampen i Hovedrunden mot Krim med 24-18 i en kamp som man absolutt hadde sjansen til å vinne. Dessverre slet jentene fælt i det offensive spillet i kveld. Defensivt var det helt ok, men spillet med ball var godt under par.

Ole Gustav Gjekstad var ikke spesielt fornøyd med det han så av laget sitt.

-Forsvarsmessig er vi greie. Det å slippe inn 24 mål er ikke så ille, selv om vi glipper litt enkelt noen ganger. Det som virkelig ikke stemmer er er spillet med ball. Vi er ikke i nærheten av å gjennomføre angrepsspillet slik vi planla. Jeg kjenner ikke igen så mye av det vi har trent på. Vi løper stort sett på tvers og mangler evnen til å ofre oss for hverandre i systemene. Da blir det enkelt for motstandrene.

Nå har Larvik en knapp uke på få orden på angrepsspillet til kampen mot Györ. Det er dessverre mye mulig at det må skje uten Isabel Blanco. Smellen hun fikk i skulderen er sannsynligvis av det alvorlige slaget. Vi må nå håpe at Lise Løke blir bra i den fingeren hun skadet på treningen på torsdag.