En klubb i sorg – Larvik

En klubb i sorg

Det var med stor sorg vi i natt mottok den triste meldingen om at vår tidligere trener Karl Erik Bøhn har gått bort. Larvik Håndballklubb er i sorg og våre tanker går til Karl Eriks barn, hans nærmeste familie og venner.

Karl Erik var ansatt i klubben i perioden 2002 til 2010. Han startet som assistenttrener under Ole Gustav Gjekstad. I 2005 overtok han som klubbens hovedtrener frem til årsskiftet 2010/2011. Da Larvik vant Champions League  våren 2011 var det uten Karl Erik som trener, allikevel er det ingen tvil om at han var en betydelig bidragsyter til klubbens og Norges eneste Champions League-triumf. Hans navn vil for alltid være risset inn i klubbens første Champions League-pokal. Larvik Håndballklubb takker Karl Erik Bøhn for den tid vi har hatt sammen og for de prestasjoner som han har skapt i samhandling med klubbens øvrige aktører. I dag er vi i sorg, men de gode minnene er mange.

Larvik Håndballklubb skal fredag 7. februar spille Champions League-kamp mot Gyør. En av de andre klubbene Karl Erik har vært trener for. Før kampen vil Karl Eriks minne bli hedret med ett minutts stillhet. Spillere, ledere og klubbens øvrige støtteapparat vil stille med sørgebind.