Györ er klare – Larvik

Györ er klare

Skal vi tro www.gyorietokc.hu er det en revansjesugen gjeng fra Györ som ankommer Larvik torsdag kveld. Det ble riktignok ikke tap i den første kampen, men det hører til sjeldenhetene at ungarerne avgir poeng på hjemmebane. Nå hører det med til historien at Györ har skiftet ut deres fryktede hule «Magvassey Mihaly Sportcsarnok» mot en større arena i egen by før kampene i Hovedrunden.

Györs dyktige trener Ambros Martin var av den oppfatningen at hans lag vant et poeng på egen hjemmebane mot Buducnost sist lørdag. Montenegrinerne var det førende laget gjennom mesteparten av den kampen.

-Slik jeg ser det stjal vi et poeng mot Buducnost. Slik kampen utviklet seg er jeg fornøyd med at vi faktisk klarte det. Vi var ikke i nærheten av vårt toppnivå for dagen. Vi har jobbet hardt med å løse de tingene som ikke fungerte, vi må blant annet redusere antall tekniske feil mot Larvik. Kampene lever sitt eget liv, nå fokuserer vi kun på neste oppgave.

Lagets ubestridte sjef, Anita Görbicz har møtt Larvik mange ganger og vet hva som venter på fredag.

-Når vi møter Larvik må vi være «logget på» hele kampen, ja de tapte mot Krim i Ljubljana, men vi vet at de er et lag som kjemper hele veien inn til mål. Spillestilen deres kjenner vi igjen, for den har vært den samme i mange år.  Vi vet hva vi må følge med på og med det sørge for at de ikke får kampen inn i sitt spor.

Györ landet på Torp rundt klokken 1800 torsdag kveld. På kampdagen venter en lett håndballtrening på formiddagen, før det braker løs kl.2000 i Arena Larvik.

2009/10

Larvik HK – Győri Audi ETO KC 29-27

Győri Audi ETO KC – Larvik HK 28-23

2010/11

Larvik HK – Győri Audi ETO KC 16-25

Győri Audi ETO KC – Larvik HK 18-24

2011/12

Győri Audi ETO KC – Larvik HK 31-22

Larvik HK – Győri Audi ETO KC 32-25

2012/13

Larvik HK – Győri Audi ETO KC 18-24

Győri Audi ETO KC – Larvik HK 30-24

Larvik HK – Győri Audi ETO KC 21-24

Győri Audi ETO KC – Larvik HK 23-22