Oppdatering- Isabel Blanco og Thea Mørk – Larvik

Oppdatering- Isabel Blanco og Thea Mørk

De siste ukene har bredden i spillerstallen til Larvik blitt utfordret av noen kjedelige skader. Lørdag forsvant Isabel Blanco ut med en skulderskade mot slutten av kampen mot Krim. The Mørk har dessverre ikke vært å se i Larviks kamptropp den siste tiden. Hun pådro seg en alvorlig kneskade tirsdag 21. januar.

Isabel har for andre gang på kort tid fått en liten avrivning/båndskade i leddet mellom kraveben og skulderblad (venstre. skulder). Hun er trolig tilbake om ca. 3 uker.

For Thea blir rehabiliteringstiden dessverre betydelig lenger. Hun har et avrevet fremre korsbånd samt en meniskskade i høyre kne. Vanligvis krever en slik skade en rehabiliteringsperiode på minimum ni måneder. Thea har vært gjennom to korbåndsoperasjoner tidligere i karrieren, begge i sitt venstre kne. Thea skal opereres fredag 21. februar.