Temmet Vipers – Larvik

Temmet Vipers

Larvik styrte det hele fra start til slutt i Aquarama i kveld. Vipers ville mye, men strakk ikke til mot en gjeng som var ute etter å bygge opp selvtilliten før søndagens kamp mot Montengero.

-Vi gjennomfører en veldig god kamp med jevne prestasjoner, fortalte en fornøyd Ole Gustav Gjekstad etter kampen. Det er riktignok vanskelig å sette dette opp mot det vi må prestere i Champions League, men det er mye bra å ta med seg herfra. Utover i kampen blir vi skarpere og skarpere i kontringene, og det får vi garantert bruk for på søndag.

-Vi kjører med mange forskjellige oppstillinger ute på banen i dag . Da er det gledelig å se at det fortsetter å flyte og at skudduttellingen er god og forsvarsspillet solid.

Det var mange  Larvik-spillere som markerte seg med solide prestasjoner i Aquarama.

-Lise gjør en god kamp på linja. Det tre venstrehendte er solide og ikke minst var det godt å se Tine Stange i godt driv. Bakover står Gro knallstøtt.

Kristine Breistøl gjorde come back i forsvar i kveld og fungerte bra sammen med de andre. Med sine høyde tilførte hun et ekstra element i den defensive delen av spillet.

-Kristine klarer seg veldig godt i de tjue minuttene hun spilte. Hun kan være et alternativ bakover allerede til helgen, men vi skal huske at hun har vært lenge borte, det vil nok ta litt tid før hun venner seg til et høyt matchtempo, og hun skal uansett matches forsiktig, avslutter Ole Gustav Gjekstad.

Tine Stange ble kåret til Larviks beste spiller av en jury i hallen. Hun og Linn Jørum Sulland løsnet kanonene jevnt og trutt fra start og satt med det en god standard for angrepsspillet til Larvik.

Fredag setter Larvik kursen mot Montenegro og den viktige kampen mot Buducnost søndag kveld. Der kommer det garantert til å gå hardere for seg enn det gjorde i kveld!