-Larvik kan bedre! – Larvik

-Larvik kan bedre!

Buducnost har fått en drømmestart på Hovedrunden med uavgjort mot Györ i Ungarn og en knusende seier på 30-15 mot Krim. Selv med det i bagasjen forventer danske Camilla Dalby at hun og hennes lagvenninner i Buducnost hard kamp mot Larvik på søndag.

Camilla Dalby forlot Randers til fordel for Buducnost i sommer og hun kjenner Larvik godt etter flere oppgjør de siste sesongene. Kamper hun og Randers ikke har kommet så veldig godt ut av. Nå er hun i gang med et nytt håndballeventyr i Montenegro, i det laget som etter manges mening er det beste laget i Europa i øyeblikket.  I et intervju med avisen Vijesti forteller hun at det meste fungerer bra for Buducnost i disse dager.

– Vi er i god posisjon nå . Jeg føler at vi blir bedre og bedre kamp for kamp . Den trenden ønsker vi å fortsette mot Larvik, men for dem er dette sannsynligvis siste sjanse for å kunne henge med i kampen om en plass i Final Four. De kommer til å fighte hardt for poengene.

Hun tror ikke på noen enkel oppgave mot Larvik, selv om det har endt med tap i de to første kampene.

– I de to siste kampene har de ikke opptrådt slik jeg husker Larvik . Jeg vet at at de kan mye  bedre enn det de har vist. Hvis vi tillater dem å bygge sin selvtillit kan de være svært farlig . De vet hvordan de skal spille viktige kamper og gir aldri opp. Vi må være veldig nøyaktige og holde oss til avtalene våre. Gjør vi det så tror jeg at vi vinner, sier Dalby og kommer med enda en god begrunnelse for det.

-Vi spiller et veldig bra forsvarsspill nå. Det er nok vårt viktigste våpen.

På søndag får vi fasit. Buducnost- Larvik starter kl.2000.