Larviks «sorte skjørt» i slag – Larvik

Larviks «sorte skjørt» i slag

Larvik utklasset Tertnes i kveldens toppoppgjør i Arena Larvik Bergenserne hang brukbart med i første omgang, men etter pausen "røyk strikken" og Larvik kunne enkelt seile i fra til 35-23. Larviks beste spiller for dagen het Karoline Dyhre Breivang. Karos anvendlighet har blitt beskrevet på mange måter opp igjennom årene- vi velger å kalle henne klubbens "sorte skjørt". I kveld imponerte hun både som bakspiller og linjespiller. Se intervju med Karo i videoruten.

Larvik avsluttet forrige uke med en tøff kamp og reise, for så å starte denne  uken som ivrige instruktører på klubbens vinnterhåndballskole, så det var noen trøtte bein som skulle vekkes til liv før kveldens kamp mot Tertnes. Det klarte jentene på en imponerende måte. En litt småseig førsteomgang ble avløst av en andreomgang med fin fart og flyt. Karoline Dyhre Breivang var en av de som fikk mest spilletid i kveld. Hun kvitterte med 6 mål og tittelen Larviks bste spiller. Hun trekker frem laginnsatsen når hun skal beskrive kampen.

-Jeg synes laget skal ha all honnør for den mobiliseringen vi gjør i kveld, forteller Karo rett etter kampen. Det er en sliten gjeng etter en tøff kamp på søndag, lang reise på mandag og to dager på håndballskole, at vi da klarer og slå nummer to på tabellen med tolv mål er noe vi skal ta med oss. Det var tøft komme i gang, hadde Tom (fys.trener, red .anm.) tatt laktattest av meg i første omgang hadde jeg nok sprengt skalaen. Før kampen tenkte jeg at to poeng og alle like hele er godt nok. Da er det deilig å se at vi klarer å hente frem litt ekstra og sørge for at det blir en solid differanse. 

Larvik fortsetter uken med en tøff kamp mot Byåsen i Trondheim på søndag. Nå er det trønderne som er nummer to på tabellen. Ni poeng bak Larvik. Med seks kamper igjen å spille er vi fristet til å kalle dette en liten matchball i kampen om seriegullet. To poeng her, og avstanden ned til nummer to vil da være på minimum ti poeng- med fem kamper igjen av Postenligasesongen.