Larvik J18 på hjemmebane i Landsserien – Larvik

Larvik J18 på hjemmebane i Landsserien

Lørdag og søndag kan man se topp juniorhåndball i Framhallen, da spilles den tredje runden i Landsserien. Larvik møter Meldal og Sarpsborgalliansen på lørdag. Søndag avsluttes runden med kamp mot Oppsal.

Landserien består av landets 16 beste J18-lag. Denne helgen spilles den tredje av i alt fem runder og Larvik har denne gangen hjemmearrangement.

Larvik ligger på fjerdeplass på tabellen med åtte poeng etter to runder. På toppen ligger Stabæk og Nordstrand med henholdsvis 12 og 11 poeng. Rett bak de befinner Oppsal seg med 10 poeng etter seks kamper. Larvik og Oppsal møtes i rundens siste kamp på søndag.

Før den tid skal Larvik møte Meldal og Sarpsborgalliansen. Meldal har tatt fire poeng på de seks første kampene og ligger med det på en tolvteplass blant de seksten lagene som deltar i serien.

Helgens tredje motstander heter Sarpsborgalliansen og befinner seg på en 7. plass på tabellen. Med sine syv poeng er laget kun ett poeng bak Larvik på tabellen.
Denne helgen blir garantert viktig for Larvik-jentene for lagene bak på tabellen følger tett som hagl. Med full pott vil Larvik for alvor være med i kampen om medaljene.

Kampene i Framhallen:

Lørdag
1200 Larvik-Meldal
1330 Sarpsborgalliansen-Oppsal
1630 Meldal- Oppsal
1800 Larvik- Sarpsborgalliansen

Søndag
1000 Oppsal- Larvik
1130 Meldal- Sarpsborgalliansen