Buducnost varmet opp med seier – Larvik

Buducnost varmet opp med seier

Det er litt over en uke siden Buducnost og Larvik spilte 19-19 i Podgorica. Siden den gang har Larvik spilt mot Tertnes og Byåsen, og på onsdag kommer Oppsal på besøk. Buducnost har kun en kamp i beina før de kommer til Larvik og den ble ikke helt som trener Dragan Adzic ønsket seg.

Buducnost spilte mot  Lokmotiva Zagreb, som Byåsen enkelt eliminerte i cupvinnercupen, i regionalligaen denne helgen, og vant relativt enkelt 28-24 i en kamp som Lokmotiva hang med i 47 minutter.

Trener Dragan Adzic var ikke helt fornøyd med utbyttet.

-Vi møtte et lag som spilte 5-1 i forsvar, derfor fikk vi ikke trent på de tingene vi må være gode på mot Larvik på lørdag.  Det positive var at vi fikk luftet en del av jentene som har manglet litt spilletid den siste tiden. Basert på prestasjonene våre i denne kampen kom det tydelig frem at de fleste hadde tankene sine på oppgjøret mot Larvik.

En spiller som ikke tok det med ro var danske Camilla Dalby. Hun var mer eller mindre usynlig i kampen mot Larvik i Podgorica. Mot Lokmotiva banket hun inn nesten halvparten av målene til Buducnost- 13. 

Larvik-Buducnost, lørdag 1. mars kl.1815 i Arena Larvik.

Larvik-Oppsal, onsdag 26. februar kl.1900 i Arene Larvik.