Nummer 16 på vei! – Larvik

Nummer 16 på vei!

Onsdag kan Larvik smashe inn første matchball i kampen om seriemesterskapet 2013/2014 når Oppsal kommer på besøk til Arena Larvik. Det vil i så fall være klubbens 16. seriemesterskap og det 10. på rad. Da vil Larviks spiller nummer 16 Lene Rantala bli unik i klubbens historie.

Ikke om, men når!
I de fleste øyne handler det nok ikke om Larvik blir seriemester eller ikke denne sesongen, men når. Larvik har 10 poengs ledelse på nummer 2 på tabellen med 5 kamper igjen å spille, det er bare Storhamar som kan frata Larvik tittelen. Da må Larvik tape samtlige 5 kamper, samtidig som Storhamar vinner alle, der i blant den mot Larvik i Arena Larvik 19. mars. Det vil sende Storhamar forbi Larvik på innbyrdes oppgjør.
En ting kan vi si med sikkerhet; det skjer ikke!

Lene med rekord
I Larvik er vi vant med at «Dronning» Tonje Larsen besitter de fleste rekordene når det blir snakk om titler, i og med at hun har vært med på alle utenom Cupmesterskapet i desember, men når Larvik på et eller annet tidspunkt sikrer tittelen, kommer Lene Rantala til å være den eneste spilleren som har vært med å vinne 10 strake seriemesterskap- fra sesongen 2004/2005 til og med inneværende sesong- hennes 14. totalt! En fantastisk prestasjon!