Buducnost sterkest til slutt – Larvik

Buducnost sterkest til slutt

Larvik ga absolutt alt i kveldens kamp, men det var ikke nok mot Buducnost som kunne trekke fra til femmålsseier 22-17, i den for Larvik helt avgjørende kampen om å henge seg på i løpet om en plass i Final4 I Budapest i mai.

Det smalt godt i begge ender fra start av i kveldens kamp- et kampbilde som ikke var helt ulikt det vi var vitne til i Montenegro for to uker siden. Denne gangen holdt det ikke kampen ut for Larvik, som opplevde en skikkelig måltørke fra det gjesnstod tolv minutter av kampen. Kun ett mål klarte Larvik å produsere fra det 48.til 59. minutt. Buducnost fikk rykke fra 16-17 till 16-22 før Nora Mørk pyntet på resultatet.

-I dag mangler vi evnen til å sette ballen i mål, forteller Ole Gustav Gjekstad. Vi holder et meget godt nivå bakover, spesielt i første omgang. I andre omgang glipper det noe enklere, men vi slipper allikevel inn kun 22 mål. Det skal i utgangspunktet være bra nok. Nå er løpet kjørt for denne gangen. Vi skal komme sterkere tilbake ved neste korsvei.

Nora Mørk ble Larviks toppscorer med 7 mål. Hun ble også kåret til Larviks beste spiller av en jury i hallen.

Neste oppgave for Larvik er hjemmekampen mot Flint førstkommende onsdag kl.1900.