Karo og Linn på tur med Dag Otto – Larvik

Karo og Linn på tur med Dag Otto

TV2 har startet opp en ny sesong hvor Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard tar med seg to gjester på tur, denne gangen under tittelen «På tur med Dag Otto». I denne utgaven handler det ikke så mye om sykkel, men om noen halsbrekkende eventyr. I kveld er det Karoline Dyhre Breivang og Linn Jørum Sulland som får luftet seg.

Dag Otto Lauritzen har bestemt seg for å forfølge åtte av sine villeste drømmer før han blir gammel og dør. Kristian Ødegård har sagt ja til å være med på galskapen.

Dag Otto har bestemt seg for å gjennomføre en ekstrem fjelltur. Han vil bestig Norges nasjonalfjell, Stetind, 1.392 m.o.h. Kristian har høydeskrekk men lar seg overtale. Gjester på turen er håndballspillerne fra Larvik Håndballklubb, Linn Jørum Sulland og Karoline Dyhre Breivang.

-Dette var rett og slett en fantastisk opplevelse og ikke noe jeg tror jeg hadde funnet på å gjøre på egenhånd, forteller den ene av de to Larvik-jentene, Karoline Dyhre Breivang. Jeg må vel innrømme at jeg kanskje ikke hadde tort å være med på dersom jeg hadde visst hva vi skulle gjennom på forhånd, for det var rimelig skummelt underveis, men i ettertid er jeg utrolig glad for at jeg fikk bli med.

-En ting er sikker; det ble en fantastisk Norges-reklame for turen foregikk i et fantastisk vær, avslutter Karo.

TV2 kl.2000: På tur med Dag Otto.