Mot 15 år som ubeseiret hjemme – Larvik

Mot 15 år som ubeseiret hjemme

Onsdag kveld kan Larvik oppleve å feire et smått utrolig jubileum som ubeseiret på hjemmebane siden mars 1999. Det er kun tabelljumbo Flint som står i veien for at denne bragden skal oppnås.

Det er altså nært 15 år siden Larvik tapte en kamp i serien på egen hjemmebane. Søndag 14. mars 1999 vant Stabæk 27-26 i Bergslihallen. Onsdag 5. mars spiller Larvik sin siste hjemmekamp før den datoen mot Flint Tønsberg.

Byåsen er den enste klubben som virkelig har vært nær ved å bryte denne rekken. I januar 2001 endte det 22-22 i Bergslihallen, og svært få har glemt kampen som endte 28-28 i Arena Larvik i 2009. Kampen hvor Byåsen på det meste ledet med ni mål før Larvik kom jagende tilbake og sågar brant en matchball i sluttsekundene.

Totalt handler dette om 168 seriekamper på rad uten tap, hvorav 166 er vunnet. Larvik flyttet inn i Arena Larvik høsten 2009. Da var man ubeseiret i 116 kamper i Bergslihallen. Siden den gang har den rekken økt med 52 kamper i Arena.

Vi tror at det er mye som skal gå galt dersom ikke morgendagens kamp ender med jubileum.

Larvik- Flint Tønsberg, onsdag 5. mars kl.1900 i Arena Larvik.