Damenes Aften på lørdag – Larvik

Damenes Aften på lørdag

I anledning kvinnedagen, lørdag 8. mars, inviterer Larvik Håndballklubb, Beauté Pacifique, Farris Bad, Stamina og Larvik Golfklubb jenter i alle aldre til DAMENES AFTEN. Meld dere på via linken nederst i saken.

– Dette er en ypperlig anledning til å gjøre litt ekstra stas på damene, innleder prosjektleder og eventsjef hos Larvik Håndballklubb, Frode Eie Larsen.

Som sagt, så gjort. I samarbeid med Beauté Pacifique, Farris Bad, Stamina og Larvik Golfklubb, har man lagt opp til en ettermiddag og kveld helt på damenes premisser. Arrangementet starter kl. 16:00, med et foredrag om mental trening og motivasjon. Dette skjer i storskolens auditorium. Det blir også et besøk av Larviks hovedtrener, Ole Gustav Gjekstad, som vil gi en status og forventinger i forkant av Larviks kamp mot Krim.

Deltakerne kan i tillegg glede seg over goodie-bag fra Beauté Pacifique, med noen av deres hudpleieprodukter, og t-skjorte fra Stamina.

Etter foredraget, har samtlige aktører rigget til hver sin stand i storskolens kantine. Her kan man få kyndig veiledning i forhold til trening, teste golfferdigheter, få råd og tips til avslapping og velvære, eller hva med å prøve en hudskanning, med påfølgende veiledning fra spesialist på hudpleie. Det vil også være mulighet til å kjøpe produkter/tegne avtaler – alt til spesielt gode priser KUN denne dagen.

Kvelden avrundes med håndballkampen mellom Larvik HK og Krim. 18:15 er vi på plass i Arena Larvik, for å heie hjemmelaget frem til seier.

– Velkommen, alle damer, og ta gjerne med en venninne! lyder oppfordringen fra en samlet arrangements-komité.

Og det beste av alt – hele arrangementet er kostnadsfritt.

– Dette er vår gave til alle jenter, avslutter Larvik HKs eventsjef.

Link til påmelding:

https://www.surveymonkey.com/s/damenesaften