Nora klar for mer – Larvik

Nora klar for mer

Noen skvatt muligens noe da Nora Mørk uttalte til TV2 Sporten at hun ville skifte klubb dersom ambisjonene til Larvik HK senkes. Det har det aldri vært snakk om, og Nora understreker at hun kun ville lage et bilde av hvor viktig det er å holde trykket oppe til enhver tid.

-Min uttalelse var kun et bilde på hvor viktig det er at vi fortsatt har høye ambisjoner, og det har vi uten tvil, og hvor sterkt man vil noe med det man holder på med, understreker Nora. Jeg har to år igjen av den nåværende kontrakten og trives fortsatt veldig godt i et offensivt Larvik HK.

For Nora har come back sesongen vært en opptur, og ikke så rent lite hektisk, med mange klubbkamper og mesterskap med Norge.

-Detter et den tøffeste håndballperioden jeg har vært i gjennom på mange år og jeg har ikke stått over en enste kamp så langt i sesongen. Knærne har tålt belastningen veldig godt, men det er nok lurt å tenke litt lenger frem akkurat nå, derfor er det veldig greit med litt mindre spilletid i perioder, som for eksempel mot Flint sist.

-Nå må vi benytte resten av sesongen som en start på den nye. Det gjenstår to internasjonale kamper denne våren, mot Krim og Györ, og de må vi benytte godt. Det er ikke hver dag vi får anledning til å bryne oss på så god motstand. Vi har mye vi kan forbedre og det kan vi like gjerne starte med nå. Serien har vi allerede vunnet og sluttspillet skal vi ta oss av når det kommer om en drøy halvannen måneds tid, avslutter Nora.

Larvik- Krim Mercator, lørdag 8. mars kl.1815.

Husk også «Damenes aften»