Syv spillere på samlinger – Larvik

Syv spillere på samlinger

Postenligaen avsluttes for Larviks søndag 23. mars med kamp mot Nordstrand i Skiens Fritidpark. Deretter blir det en lang kamppause før Larvik entrer sluttspillet onsdag 27. april. Like lang pause blir det ikke for syv av Larviks spillere. Tre av Norges landslag har samlinger i uken etter seriestart, hvor fire av spillerne skal representere Norge i EM-kval for seniorer i to kamper mot Hviterussland.

Fire med mot Hviterussland
Norges A-landslag (LKS) avslutter EM-kvalifiseringen med to kamper mot Hviterussland. Første kamp spilles onsdag 26. mars i Stavanger med returoppgjør i Mogilev søndag 30. mars. Norge har halvannen fot i EM i Kroatia og Ungarn i desember etter to seire mot Romania som er det tredje laget i puljen. Thorir Heregeirsson og Mia Høgdahl tar med seg Karoline Dyhre Breivang, Linn Jørum Sulland, Linn- Kristin Riegelhuth Koren og Nora Mørk til disse kampene.
To på rekruttsamling og kamper mot Danmark
Det norske rekruttlandslaget (LKR) samles i Danmark fra 27.- til 30. mars hvor det skal spilles to kamper mot Danmarks rekruttjenter. Alma Hasanic og Jeanett Kristiansen er begge med i troppen til trener Henriette Henriksen Løge.

Vilde på juniorsamling
Vilde Ingeborg Johansen er i ferd med å gjennomføre en flott første sesong i Larvik. Det har også juniorlandslagtrener (LK94) Trine Haltvik fått med seg. Hun har tatt ut Vilde til treningssamlingen i Skien i perioden 26. til 30. mars. Vilde har vært med tidligere og står med to juniorlandskamper så langt. Denne gangen spilles det ikke landskamper, kun en treningskamp mot 2. divisjonslaget Pors.

Troppene:

LKS til EM-kval

LKR til Danmark

LK94 til Skien